© Bayburt Haber 2007 - 2024

Hep Beraber Başaracağız..

Aranızda illa ki rafting yapanlar vardır. Bir botun içinde suyun akışında ilerlersin. Geçtiğin yere tekrar dönemezsin. Dönmen için parkura yeniden başlaman gerekir. Bence raftingte de, hayatta da önemli olan tek şey botun içindeki huzurdur. Ortam huzurlu ise tamamdır. Raftingin hayattan farklı olan tarafı ise parkura yeniden başlayabilirsin. Ancak hiçbir mezar taşında yeniden başlat seçeneği yoktur.

Merhaba Bayburtspor sevdalıları. Yaklaşık 3 haftalık aradan sonra tekrar birlikteyiz. İlk önce yeni köşemden herkese kucak dolusu selamlarımı iletiyorum. Karınca kararınca Bayburt’ta öncelikle Bayburtspor olmak üzere bütün spor aktivitelerini yazmaya devam edeceğim. bayburthaber.com.tr ve şahsım adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu köşemden ‘Şampiyon Bayburtspor’ manşeti atmak da nasip olur.

Son 8 maç
Takımımız son 3 haftalık süreçte sadece 1 puan toplayabilmesi bizleri derinden üzdü. Ayrıca hepimizi stresli bir ortama sürükledi. Üst üste gelen 2 mağlubiyet sonrası yönetim kurulu, teknik direktörümüz Ferruh Özgün ile yollarını ayırma kararı aldı. Ortada sıkıntılı bir durum olduğu bir gerçekti. Bu süreç ise kan değişimi ile giderildi. Ne kadar doğru bir karar olduğu ise tartışmaya açık. Takım liderken 2 teknik direktör değiştirilmesi ender yaşanan futbol durumlarından olduğunu düşünüyorum. Yeni gelen hoca Özcan Kızıltan’ın ise yeterince tecrübeli bir teknik adam olduğu kanaatindeyim. Her iki taraf için hayırlı olsun. Evet 8 hafta geride kaldı. Kalan 8 maçın 5’i içerde 3’ü dışarda. Bu fikstüre göre  avantajlı bir durumdayız. Özellikle içerdeki maçlarda taraftarımıza daha çok görev düşüyor. Bundan sonra daha fazla kenetlenmeliyiz ve özellikle içerdeki maçları kayıpsız atlatmalıyız.

Üzerimizdeki kara bulutları masıl dağıtacağız
Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece bu grupta lideri yenecek bir takım tanımıyorum.  Takımımız, puan kayıplarından sonra oluşan bu olumsuz havanın etkisinden hemen kurturabilecek tecrübeye sahip bir oyuncu topluluğuna sahip. Beklentilerin çok üstüne çıkan bir sezon performanları vardı ve inanıyorum ki önümüzdeki maçlarda da bu performans devam edecek. Sezon başında hayali bile kurulmayan başarıya bizleri ulaştıracaklarına sözleri var. Kupayı bu şehre her ne olursa olsun armağan edeceklerdir.
Şunuda unutmayalım ki; Başarı her zaman takımca kazanılan bir olgudur. Çünkü ortak paylaşılan aklın varlığı daima sinerji yaratır. Bu, bizim rakiplerimiz karşısındaki yine en önemli kozumuz olacak.

Gelecek hafta:
Yarın İstanbul temsilcisi Bağcılarspor’u konuk edeceğiz. Son 5 maçını kazanan ve 31 puanla 11. sırada yer alan Bağcılarspor, teknik adam değişikliğine gittikten sonra göze çarpan bir çıkış yakaladı. Bundan dolayı temkinli olmakta fayda var. Takipçilerimiz Kocaelispor ve Karacabey Belediyespor’un en az birinin puan kaybedeceği bir hafta olacağını düşünüyorum. Takımımıza yürekden başarılar diliyorum ve şampiyonluğu bizlere armağan edecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Bayburtsporumuz ile ilgili gelişmeleri, yorumları ve analizleri bundan böyle bayburthaber.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER