© Bayburt Haber 2007 - 2024

Gürbüz Spor Kulübü Sporcuları, İspanya Yolcusu

Gürbüz Spor Kulübü, Bayburt'un yenilikçi ve başarıdan başarıya giden yapısıyla yeni başarısını Badminton branşı ile yaptı.

Kulüp Başkanı Abdurrahim Gürbüz açıklamasında ;
"Ülkemizi İspanya da temsil edecek antrenörlerimize ve  sporcularımıza başarılar dileriz. Gürbüz Spor kulübü olarak, her branşta başarılı olma çabası içerisindeyiz. Gürbüz Spor Kulübü olarak tek ve ortak amacımız ilimizi her kulvarda , her branşta en iyi şekilde temsil ederek, başarıdan başarıya koşmaktır."
Antrenörlüklerini yapan Savaş Erel ve Bahar Zeze ise;
"Bayburt ilinde çalıştırdığımız ekibimiz ile farklı sezonlarda okul sporlarında Anadolu yıldızlar liginde bölge ve Türkiye Finallerinde ve Türkiye Şampiyonalarında derece elde eden ekiplerimiz olmuştur. 2022-2023 yıllarında Bayburt Badminton’u bir atılım yaparak Okul Sporlarında ilk önce bölge birincisi sonra Türkiye Finallerinde kızlar kategorisinde Türkiye 2’si erkekler kategorisinde Türkiye 3’sü olan ekibimiz hızını kesmeden Kasım ayında Bursa ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3’sü olmuştur. Bu başarımızla birlikte sporcularımız milli takıma gitmeye hak kazanmışlardır. Ülkemizi 2-4 Şubat 2024 tarihlerinde İspanya’da yapılacak olan  Spanısh U-15 Open uluslararası organizasyonda temsil edeceklerdir." ifadelerini kullandılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER