© Bayburt Haber 2007 - 2024

Doğalgaz'a Gelen %35'lik Zam Hakkında Bayburt Halkının Görüşleri!

Bayburt Haber, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Ağustos ayında doğalgaza yapılan %38'lik zam sonrası vatandaşların görüşlerini almak için sokağa çıktı. Halk, artan enerji maliyetleri ve geçim sıkıntısını dile getiriyor. Doğalgaz zammı, Bayburt'ta endişeleri artırmış durumda.

Bayburt Haber, kışın yaklaşmasıyla birlikte Ağustos ayında doğalgaza yapılan %38'lik zam sonrası vatandaşların nabzını ölçmek amacıyla sokaklara çıktı. Doğalgaz fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının, kışın gelmesiyle birlikte ısınma maliyetlerini artıracağına dair kaygılar gündeme geldi. Bayburt’ta soğuk kış günlerinde doğalgazın önemi göz önünde bulundurulduğunda, zammın etkileri daha da belirginleşiyor.

Sokakta görüşülen vatandaşlar, kışın ne kadar zor geçeceğine dair endişelerini dile getirdi. “Doğalgaz zammıyla birlikte faturalarımın ne olacağını düşünmekten korkuyorum” diyen Ali Yılmaz, bu durumu pek çok kişinin yaşadığını belirtti. Ayşe Demir ise, “Geçen yıl da zorlandık ama bu yıl zamlar çok arttı, kışın kombi açmak bile lüks olacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER