© Bayburt Haber 2007 - 2024

Deplasmanda Farklı Galibiyet

Bayburt Özel İdarespor deplasmanda karşılaştığı Uşak Spor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 17’ye yükseltti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ligde oynadığı son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Bayburt İl Özel İdarespor, deplasmanda Uşakspor'u 4-1 mağlup ederek 3 puanı aldı.

Uşak’taki maç Uşak 1 Eylül Stadyumunda saat 13.30 da başladı. 

Bayburt Özel İdarespor maçın 6. dakikasında Tayyip Kanarya ile penaltı atışını gole çevirerek 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sürdüren sarı siyahlı ekip 17. dakikada Emre Şahin’in kaydettiği golle farkı 2-0’a getirdi. Golün hemen ardından 20. dakikada ev sahibi Uşakspor maçı 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekibe oranla oyunu istediği gibi yönlendiren Bayburt Özel İdarespor takımın golcüsü Tayyip Kanarya ile farkı ikiye çıkaran golü buldu ve durum 3-1 oldu.

Kendi sahasında 3-1 geriye düşen Uşakspor oyun disiplininden iyice kopunca Bayburt Özel İdarespor’un gol pozisyonları bulması kaçınılmaz oldu. Takım disiplininden ayrılmayan sarı siyahlıların gol makinesi Tayyip Kanarya 81. dakikada tekrar sahneye çıktı ve kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü kaydetti 4-1.

Temsilcimiz Bayburt Özel İdarespor 31 Ekim Perşembe günü saat 13.00 de Ziraat Türkiye Kupası maçında Bursaspor’la Genç Osman Stadyumunda mücadele ettikten sonra 3 Kasım Pazar günü ise Ankara Demirspor’la karşılaşacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER