© Bayburt Haber 2007 - 2024

Demirözü’nde Diyaliz Dönemi Başladı: 13 Hasta Artık Yerinde Tedavi Ediliyor

Demirözü Devlet Hastanesi'nde yeni açılan diyaliz ünitesi, ilçedeki 13 diyaliz hastasının tedavisine başladı. Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'in girişimiyle hayata geçen bu hizmet, ilçe halkının sağlık sorunlarına çözüm getiriyor.

Demirözü Devlet Hastanesi'nde hizmet vermeye başlayan diyaliz ünitesi, ilçede yaşayan diyaliz hastalarının tedavi sürecini büyük ölçüde kolaylaştırdı. Yeni açılan ünitede, ilçedeki 13 diyaliz hastasının tedavisi artık Demirözü'nde yapılabiliyor, bu sayede hastalar şehir dışına gitmek zorunda kalmadan tedavi olma imkânına kavuştu.

Bu önemli sağlık hizmetinin ilçeye kazandırılmasında büyük emeği geçen Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Temmuz ayında düzenlediği basın toplantısında verdiği sözü yerine getirerek, ilçelere diyaliz ünitesi kurulmasını sağlamıştı. Bu gelişme, Demirözü halkı tarafından memnuniyetle karşılandı ve ilçenin sağlık altyapısına önemli bir katkı sağladı.

Demirözü’nde hizmet vermeye başlayan diyaliz ünitesini ziyaret eden Demirözü Kaymakamı Yasin Şahin, burada tedavi gören hastalarla yakından ilgilendi. Şahin, hastalara acil şifalar dileyerek, “Vatandaşlarımızın ilçemizde sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması için yardımlarını esirgemeyen sayın Valimize, sayın Milletvekilimize ve İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ederim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER