© Bayburt Haber 2007 - 2024

Cumhurbaşkanlığı Kararı İle Üç İsim Bayburt'a Veda Etti

Cumhurbaşkanlığı kararı ile farklı görevlere atanan Bayburt İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel için veda programı düzenlendi. Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, görevdeki başarılarından dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bayburt, üç önemli ismine veda etti. Cumhurbaşkanlığı kararı ile Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Bayburt İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Dr. Talha Övet, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Bayburt İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun ve Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel için veda programı düzenlendi.

Veda programında Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt’un huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki katkılarından dolayı Övet, Uzun ve Günel’e plaket takdim etti. Vali Eldivan, "Bayburt’umuzun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki başarılı çalışmaları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yolları açık olsun," ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Programda, katılımcılar tarafından temenniler dile getirildi ve ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi. Uzun yıllar boyunca Bayburt’ta görev yapan üç isim, veda programının ardından yeni görev yerlerine uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER