© Bayburt Haber 2007 - 2024

Çoğu Gitti Azı Kaldı

Bayburtspor, 2 maç aradan sonra Bağcılarspor’u kendi sahasında 1-0 yenerek kısa süreli galibiyet hasretine son verdi. Özcan Kızıltan yönetimindeki ilk maça çıkan temsilcimiz ideal ilkonbiri ile maça başladı. Daha doğrusu bilindik Bayburtsporumuz  sahadaydı. İlk yarı etkili olan taraf bizdik. Oyun kontrolü tamamen bizdeydi. Rakibe hiç pozisyon vermedik. Sağ kanattan etkili pozisyonlar ürettik. 16.  Dakikada Ali Kemal’ in şutu ile direkten dönen topu takip eden Selçuk Kaban galibiyeti getiren golümüzü filelere gönderdi. 

İkinci yarı oyun kontrolünün büyük bölümünü rakibe kaptırıdık.

Sonuç olarak; Bayburtspor skorun önemli olduğu bu maçta üç puanı cebine koydu. İnanmış, istekli ve hedefine kilitlenmiş takımı tribünden hepimiz hissedebiliyoruz.

Artık bu saatten sonra oyuna değil de puan ve puanları yorumlamakda fayda var. Bundan dolayı oyuncu performanslarına girmek istemiyorum. 3 puan çok önemli idi ve bunu başardık.

 Şimdi geldik yolun en sonuna. Çoğu bitti 7 kaldı.

Hedefimiz bu maçlarıda kayıpsız atlatmak olacaktır. Kalan tüm maçlar için bütün camiamıza inanıyor ve başarılar diliyorum.

Kısa Mesaj

Şimdi bizlerden beklenen; birlik ve beraberliğimizi zedeleyen kişilerin diline söz, gönüllerine su serpmek olacaktır. Mutsuzluk,kırgınlık ve inançsızlık havasına kesinlikle girmeyelim.

Kocaelispor’ un algı operasyonlarına ki bunu en iyi şekilde yapıyorlar, akıllı bir şekilde hep birlikte cevap verelim. Kuvvetimiz birliğimiz, inancımız zaferimiz olsun.

Kaybedilmiş puanları değil, kazanılacak yarınlar adına kenetlenelim.

Son olarak soğuk havaya rağmen tribünleri tıklım tıklım dolduran büyük Bayburtspor taraftarına helal olsun. İnanmışlık budur işte. Hepinizi ayak da alkışlıyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER