© Bayburt Haber 2007 - 2024

CHP Bayburt İl Başkanı Yücel'den Trafik Yoğunluğuna Müdahale Çağrısı

CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, bayram nedeniyle artan trafik yoğunluğu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bayburt'un şehir içi trafiğinin, özellikle gurbetçilerin de gelmesiyle, adeta çileye dönüştüğünü belirten Yücel, yetkililere çağrıda bulundu.

Yücel, Bayburt'taki yoğun trafiğin çekilmez hale geldiğini ve bu durumun özellikle Cumhuriyet Caddesi, Ozulu Caddesi, Eski Hastane Caddesi, TOKİ Caddesi ve Semerciler Caddesi gibi işlek bölgelerde büyük sorunlara yol açtığını vurguladı. Trafik yoğunluğunu hafifletmek için Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nün daha aktif rol alması gerektiğini söyleyen Yücel, şöyle devam etti: "Bu çileyi düzeltecek olan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube'dir. Görevleri sadece fotoğraf çekip, araç durdurup sigorta muayene kontrol etmek değildir. Çarşı pazar kilitlenmiş durumda. Emniyet bu duruma ne zaman el atacak? İşlek yerlere kavşaklara yaya trafik polisi görevlendirilmesi gerekmektedir. Acil müdahale edilmelidir. Hem misafir hemşehrilerimiz, hem ikamet eden hemşehrilerimiz, hem de esnaf mağdur olmaktadır. Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nü göreve çağırıyoruz."

CHP Bayburt İl Başkanı, hemşehrilerinin ve esnafın mağduriyetini dile getirerek, Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden trafik düzenlemeleri için acil önlemler alınmasını istedi. Yücel, yetkililerin bayram döneminde artan trafik sorununa kayıtsız kalmaması gerektiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER