© Bayburt Haber 2007 - 2024

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’den BGC’ye ‘10 Ocak’ Ziyareti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Bayburt'ta görev yapan basın mensuplarının özel günlerini kutlayan Pekmezci, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, görev süresi boyunca Bayburt'a kazandırdıkları hizmetlere vurgu yaparak, Kızıl Elması olarak nitelendirdiği İçme Suyu Sertlik Gider Tesisi projesi, GES projesi, fabrikalar, seyir terası projesi, ve park projeleri gibi başarıları hakkında konuştu.

Başkan Pekmezci, yakın bir zamanda düzenleyeceği halka açık bir basın toplantısıyla Bayburt'a kazandırdıkları projeleri ve yeni projelerini açıklayacağını belirtti. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye cemiyete verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Okutmuş aynı zamanda, 2024 yılında Gazetecilik Meslek Kanunu için çaba harcadıklarını ifade ederek, Başkan Pekmezci'den destek istedi. Okutmuş, Pekmezci'ye MHP Grubuna konuyu taşıması ve gazetecilere Yeşil Pasaport verilmesi önerisinin TBMM'de kabul edileceğine inandığını ifade etti.

Pekmezci, basın mensuplarıyla bir süre sohbet ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER