© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt'ta Yürüyüş Günü Etkinliği Düzenlendi!

Bayburt Kızılay ve Yeşilay Şubeleri, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nü yaklaşık 3 kilometrelik bir yürüyüşle kutladı. Katılımcılar sağlıklı yaşama dikkat çekti.

Bayburt'ta, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Bayburt Kızılay Şubesi tarafından bir yürüyüş etkinliği düzenlendi. Kızılay ve Yeşilay işbirliğinde gerçekleştirilen bu yürüyüş, Gençosman Mahallesi müftülük önünden başlayarak Saray Bahçesi'nde sona erdi. Yaklaşık 3 kilometre süren yürüyüş boyunca katılımcılar, trafik akışını aksatmadan sağlıklı yaşamın önemine dikkat çeken pankartlar taşıdı.

Etkinliğin sonunda, yürüyüşe katılanlara ve çevredeki vatandaşlara sağlıklı atıştırmalıklar ve su ikram edildi. 6 yaşındaki Özge Naz Emir, yürüyüşe abi ve ablalarıyla katıldığını belirterek, hiç yorulmadığını ve çok eğlendiğini söyledi.

Kızılay Bayburt Şubesi Başkanı Erol Yıldırım, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaparak, "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Yeşilay ile birlikte Gençosman Mahallesi'nden başlayıp Saray Bahçesi'ne kadar yürüdük. Katılım gösteren tüm arkadaşlara, özellikle Yeşilay başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşilay Bayburt Şubesi Başkanı Arif Akcan ise, Kızılay ile kardeş kuruluş olduklarını ifade ederek, "Renklerimiz farklı olsa da amacımız aynı. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için bu tür etkinlikler çok önemli" diye konuştu. Akcan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek Dünya Yürüyüş Günü'nü kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER