© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt'ta Otomobil ile Cip Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bayburt-Çaykara kara yolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bayburt ilinde Kaleardı Mahallesi Bayburt-Çaykara kara yolunda 3 Eylül 2024'te sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Hasan Kurt (54) yönetimindeki 34 BOP 25 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen F.K.'nin kullandığı 69 AAY 767 plakalı cip, henüz bilinmeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücüler ve cipte bulunan S.K. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, otomobil sürücüsü Hasan Kurt, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cip sürücüsü F.K. ve yolcusu S.K.'nin ise tedavileri devam ediyor. Polis ekipleri, kaza sonrası yolda güvenlik önlemleri alarak, araçların kontrollü şekilde geçişini sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER