© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkuyla Kutlandı

Bayburt’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları, Bayburt Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve yıl sonu sergisiyle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Vali Mustafa Eldivan, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve kursiyerlerin yoğun katılımıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı.

Açılış ve protokol konuşmalarının ardından, Halk Eğitimi Merkezi ekipleri yöresel halk oyunları gösterilerini sergiledi. Canlı müzik dinletisiyle devam eden etkinliklerde, halk oyunlarının ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergide, kursiyerlerin emekleriyle hayat bulan çiniler, seramikler, el işlemeleri, takılar, örgü desenler, nakışlar, ehram tasarımları, kehribar taşından yapılan takılar, görsel sanat ürünleri ve hediyelik eşyalar büyük ilgi topladı ve beğeni kazandı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan aşçılık atölyesinin açılışıyla devam etti. Aşçılık Atölyesinin açılışını yapan Vali Mustafa Eldivan, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin hünerli ellerinden çıkan birbirinden güzel tasarımları oluşturan usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER