© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Başvuruları Tamamlandı. Yeni Dönem İçin Yarış Başladı

Bayburt'ta Ak Parti çatısı altında gerçekleştirilen Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci tamamlandı. Şehrin geleceğine yön verecek isimler arasında, Arpalı Belediye Başkanı ve eski Bayburt Belediye Başkanı gibi tanıdık simaların yanı sıra, önceki dönem il başkanları, deneyimli mimarlar ve başarılı iş insanları da bulunuyor.

Bayburt'ta Ak Parti Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler, şehrin kalkınması, altyapısının güçlendirilmesi ve sosyal yaşam kalitesinin artırılması gibi önemli konularda vizyoner projelerini sunmak üzere adaylık sürecine katıldı. Her biri, farklı alanlarda tecrübe ve başarıya sahip olarak, Bayburt'un geleceğini şekillendirmek için heyecan verici planlarını paylaştı.

Aday adaylarının projeleri, Bayburt'un kalkınması ve şehirdeki yaşam kalitesinin artırılması hedeflerini içeriyor. Ak Parti'nin aday belirleme süreci, aday adaylarının sunmuş oldukları projelerin detaylı bir değerlendirmesini kapsayacak. Parti içi görüşmeler ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan değerlendirmelerle birlikte, Bayburt'un hizmetine en uygun adayın belirlenmesi hedefleniyor.


İşte Bayburt Merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkanı Aday Adayları;
 

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Aday Adayları

Abdurrahman Polattimur
Hayri Tekin
Hakan Kobal
Ebubekir Bulunmaz
Osman Durğut
Haluk Akkoyunlu
Mete Memiş
Yaşar Yerlikaya
Yusuf Elçi

 

AK Parti Aydıntepe Belediye Başkan Aday Adayları

Ahmet Aktaş
Mehmet Sertoğlu
Mehmet Salih Karadeniz

 

AK Parti Demirözü Belediyesi Başkan Aday Adayları

Arslan Gürer
Murat Göktaş
Uğur Şeker
Güven Altuntaş


AK Parti Arpalı Belediye Başkan Aday Adayları

Lengiz Kayaalp
Nahit Binbir
Malik Cengiz

 

AK Parti Gökçedere Belediye Başkan Aday Adayları

Mikdat Şeker
Necmettin Bakır
Erol Bakır

 

Bu yerel yönetim değişimi, Bayburt'un geleceği üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak. Adayların vizyonları ve projeleri, şehir sakinleri tarafından yakından takip edilirken, Ak Parti'nin bu süreçte izleyeceği yol merakla bekleniyor.

 


 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER