© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 102. yıl dönümü Bayburt'ta büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenler Cumhuriyet Caddesi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nün 102’nci yıl dönümü, Bayburt’ta büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen törenler, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, 3. Ordu Komutanlığı Harekât Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Erhan Kılıçarslan ve Belediye Başkanı Mete Memiş’in vatandaşların bayramını tebrik etmesiyle başladı.

Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Türk Silahlı Kuvvetleri adına yapılan konuşmanın ardından, öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu. Tören birliklerinin geçişiyle kutlamalar sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamalarına, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER