© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburtspor Lige Hazır

Bayburtsporumuz da şu ana kadar Bayburt tesisleri ve Afyon’da olmak üzere 3 kamp dönemi geçirdi. Profesyonel hayatımızda ilk defa sezon öncesi tam kadro ile kamp yapma imkânı bulduk. Malum camia olarak her sezon sil baştan kadro kurma geleneğimiz vardı. 
20 futbolcu gider 20 futbolcu peyder bey gelirdi?
Bu sene teknik heyet ve yönetim daha çok transfer yaparak değil, daha iyi planlama yaparak sezon açılışını gerçekleştirdi. Bayburtspor ailesine katılan nokta isimler ile kadro güçlendirildi.
Bu sezon ilk defa Bayburt sporumuzu bir müsabakada çıplak gözle izleme imkânı buldum. Rakip transfer tahtasını yeni açmış, daha oyuncular birbirlerini yeni tanımaya başlayan Gümüşhane spor. Hazır olmadıkları belli. Bizim için ölçü maçı olamaz. Fakat bu tip maçlarda bile rakibe pozisyon vermeden, gol yemeden maçı bitirmek moral-motivasyon açısından çok önemli faktördür. Bunu başardık
Takımımız geçen sezon ilk on birde yer bulan önemli oyunculardan 8-9 tanesi ile yola devam kararı aldı. Açılış maçında da hepsi sahadaydı. Hakan Yılmaz hocamızın bu konuda başarılı bir planlama yaptığını düşünüyorum. Takviye olarak sağ bek, sağ açık ve Sefa Narin’in yanına 6-8 oynayabilen Onur Kolay’ı monte etmesi takımımın eksik yönlerini iyi tahlil ettiğini düşünüyorum. Saha performansları tatmin ediciydi. Nokta transferin açıklaması bu olsa gerek.
TFF 1. Lig Balıkesir spor dan transfer edilen Uğur Aygören ve İnegölspor’dan transfer edilen Ali Aydemir’in sağ kanattan yaptıkları hücum girişimleri bunların en bariz örneğiydi. 
İbrahim Alan’ın bitmek bilmeyen enerjisi, Sefa Narin’in müthiş tecrübesi, Uğur Türk’ün yine gole yatkın oyunu ve diğerlerinin hırs ve istekleri ile lige tam kadro hazırız.
Lig maçlarında kalede Yunus Emre Kırdal mı? Yoksa transfer edilen Zülküf Özer ile mi başlayacak merak konusu ?
Camiamız net lige hazır.
Şunu ifade edebilirim ki takım fizik, kondisyon ve uyum olarak net lige hazır. Yapılan transferlerin ise eksik yönlerimizi kapatacağını düşünüyorum. Yedek oyuncular ve kadro mühendisliği konusu ilerleyen haftalarda daha net belli olacaktır. 
Futbolcuların basına, taraftara ve şehre tanıtılması ve şehir ile bağ kurmalarına yönelik çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu çalışmalar kombine satışlarına ve maçtaki seyirci sayısının artmasına etki edecektir.
Bu sezon kaliteli kadro ile güzel oyun izleyeceğimizi düşünüyorum. Böyle bir takıma sahip olduğumuz için kendimizi şanslı hissedebiliriz.
Bu vesile ile yeni sezonun tüm kulüpler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olması için mücadele eden tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER