© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburtspor’ da İşler Yolunda

Geçtiğimiz hafta içerisinde Sivas Belediyespor maçını kazanan Bayburtsporumuz derin bir nefes alarak Serik Belediyespor maç hazırlıklarına başlamıştı. Bu hafta ise galibiyetten emin şekilde sahaya çıkan temsilcimiz beklendiği gibi farklı şekilde sahadan galip ayrılmayı bildi. 
Üst üste aldığımız ikinci galibiyet ile futbol kamuoyunun bizi küme düşen takımlar listesinden çıkardığını söylemek isterim. Onlar şimdi bize dokunan sihirli değneği merak ede dursunlar biz yolumuza devam edelim.
Takımda geçen haftaya nazaran daha derli toplu bir görüntü vardı.
Maçı çok rahat kazandık. Oyunun çok büyük bölümünde üstünlüğümüzü kurarak oynadık. Her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz. Taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Bütün oyuncular sorumluluk aldıkça iyi futbolda ortaya çıkıyor.
Geçen haftaki maçta orta sahada bir türlü üstünlük sağlayamamıştık. Sefa Narin’in takıma katılması ile o bölgedeki zaafımızı bir nebze olsun giderilmiş oldu. Bugün ki müsabakada dar alanda kısa paslarla çıkışlara şahit olduk. Oyun kurmada problem yaşanmadı.
Sefa Narin ve Savaş Yorulmaz, etkili performanslarıyla maçı koparan ayaklar olmayı başardı. Topa sahip olup, oyunu istediği gibi yönlendiren takımı izlemeyi seviyorum. 
Rakip ise bu oyunumuza karşılık hiçbir üretkenlik sağlayamadı. 
İbrahim Alan’ ı daha fazla topla buluşturarak meyvesini almaya başladık. Geçen yazımda da bahsetmiştim. Kumaş kaliteli, yeter ki besleyelim. 
Defans ikilisi birbirlerine uyumlu görüntü veriyor. Az pozisyon veriyoruz. Söylemesem olmaz, Ömer Esenkaya gibi profesyonelin önde götürdüğümüz dakikalarda gereksiz sarı kart görmesine ise bir türlü anlam veremiyorum.
Sonuç olarak Bayburtsporumuz bu hafta hem üç puan aldı, hem de iyi bir takım oyunu ortaya koydu, hem de rakipleri Elazığspor, Mamakspor ve Kastamonuspor puan kaybetti.
Bayburtspor’un ateş hattındaki puan farkı da böylece 1’e inmiş oldu.
Bu hafta bizim haftamız oldu. İşler yolunda gidiyor ve herkesimi mutlu bir takım olduk. 
Tebrikler 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER