© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburtlu Ciritçilerin Zorlu Maratonu Başlıyor: 1. Lige Yükselme Mücadelesi

Bayburt'un iki atlı cirit kulübü, 1. Lige Yükselme Grupları'nda zorlu rakiplerle karşılaşacak. Bayburt Atlı Spor Kulübü Sivas'ta, Can Bayburt Atlı Spor Kulübü ise Uşak'ta düzenlenecek turnuvalara katılacak.

Bayburt’un iki atlı cirit kulübü, 1. Lige Yükselme Grupları’nda mücadele etmek üzere sahaya çıkıyor. 2024 Atlı Cirit Sezonu’nun heyecanı başlarken, Bayburt Atlı Spor Kulübü ve Can Bayburt Atlı Spor Kulübü, zorlu gruplarda ter dökecek.

Bayburt Atlı Spor Kulübü, Yeşil Grup’ta yer alarak 22-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenecek turnuvada boy gösterecek. Takımın rakipleri ise Erzurum Atlı Spor Kulübü, Erzincan 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü ve Uşak Alparslan Binicilik Atlı Spor Kulübü olacak. Bu güçlü ekiplerle mücadele etmek için Sivas’a hareket eden Bayburt Atlı Spor Kulübü, sahada en iyi performansı sergilemeyi hedefliyor.

Diğer temsilcimiz olan Can Bayburt Atlı Spor Kulübü ise Sarı Grup’ta yer alıyor. Sarı Grup maçları 29 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında Uşak Eşme’de düzenlenecek. Can Bayburt Atlı Spor Kulübü, Uşak Gökçedal Atlı Spor Kulübü, Erzurum Ilıca Atlı Spor Kulübü ve Uşak Eşme 3 Eylül Özcan Kata Atlı Spor Kulübü gibi köklü takımlarla karşılaşacak.

Her iki Bayburt temsilcisi de Türkiye’nin en güçlü atlı cirit kulüpleri ile karşılaşacakları bu zorlu maratonda, 1. Lige yükselmek için tüm güçlerini ortaya koyacaklar. Cirit sporunun en köklü şehirlerinden biri olan Bayburt, bu turnuvalarda büyük bir heyecanla temsil edilecek. Temsilcilerimize başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER