© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Üniversitesi Öğrencileri Avrupa Gezisinin Paydaşlarına Teşekkür Ettiler

45 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen gezide 5. gün tamamlandı. Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen'in proje fikrini tasarladığı tur, Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Akbulut ve Bayburt Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk'ün koordinasyon ve finans desteğiyle hayata geçirildi.

Avrupa turu, Fransa'dan başlayarak Lüksemburg ve Belçika'daki turistik şehirleri içeriyordu. Öğrenciler, çeşitli eğitim kurumlarını ziyaret ederek farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı buldular. Turun başarıyla tamamlanmasının ardından, öğrenciler Rektör Türkmen, Kalkındırma Vakfı Başkanı Akbulut ve Bayburt Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk'e teşekkür etmek amacıyla bir mesaj paylaştılar.

Öğrencilerin teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi: "Her gencin hayalini süsleyen dünyayı ve Avrupa'yı gezmek, gençlik döneminin vazgeçilmez hayallerinden biridir. Bu hayali öğrenciyken gerçekleştirebilmek bizleri ayrıcalıklı kılıyor. Bu özel deneyimi bize armağan eden Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen'e, turumuzu koordine eden Bayburt Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Akbulut ve yönetimine, turumuzun bütçesini karşılayan Bayburt Grup A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk'e yürekten teşekkür ederiz. Bu anıları asla unutmayacağız ve bu deneyimle kazandığımız vizyonla geleceğe güçlü adımlarla ilerleyeceğiz. İyi ki varsınız."

Rektör Türkmen, öğrencilerin samimi ve duygusal teşekkür mesajının, paydaşları gururlandırdığını belirtti. Gençlerin bu tür deneyimlerle sadece anı biriktirmekle kalmayıp aynı zamanda entelektüel donanımlarını güçlendirdiklerini vurgulayarak, bu tür projelerin gençlerin geleceğine değer kattığını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER