© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Üniversitesi, Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmasında Başarıyla Döndü

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, "Tarih İçin Bir Ok At!" temasıyla düzenlenen 5. Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması'nda erkeklerde 3., kadınlarda 4. olarak başarı elde etti.

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 5. Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması'nda Bayburt Üniversitesi öğrencileri, heyecan dolu mücadelede önemli bir performans sergiledi. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan erkek takımı, Necati AMANET, İsmail ÖZÇELİK, Yusuf BAYAR ve İsmet YAĞMURLU'nun katkılarıyla takım halinde 3. olurken, kadın takımı ise Derya KELEŞ, Rabiya GÜLBEN, Duygu BOZO ve Zehra KURTULMUŞ'un gayretleriyle 4. sırada yer aldı.

Gurur vesilesi olan bu başarıya ilişkin bir açıklama yapan Geleneksel Türk Sporları Öğrenci Topluluğu Başkanı Alperen BİRSEN, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen'e, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Rüştü YILDIRIM'a ve Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Murat KUL'a teşekkür etti. Rektör Türkmen ise öğrencilere başarıları dolayısıyla tebriklerini ileterek, Türk sporunun geleneksel mirasını yaşatmaya verdikleri katkı için minnettar olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER