© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Pazarında Fiyatlar: Halkın ve Esnafın Gözünden Kapalı Pazarın Durumu

Bayburt Pazarında, alışveriş yapmak isteyenlerin ve esnafın, son zamanlarda fiyatlar ve pazar yerinin koşullarıyla ilgili farklı görüşler dile getiriliyor.

Bayburt Kapalı Pazarı'nda dolaşanlar, ürün fiyatları, otopark ve rüzgâr konusunda memnuniyetsizliğini belirtirken, kimileri fiyatların makul olduğunu düşünüyor.
Pazardaki bazı esnaflar da durumdan memnun değil. Birçoğu, ürünleri zararına sattıklarını ve kar etmenin zor olduğunu belirtiyor. Özellikle, kapalı pazar yerinin rüzgârdan kaynaklı soğuk ve cereyanlı olması, esnafların işlerini yaparken zorlanmasına neden oluyor. Bazı esnaflar, pazar yerinin koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini vurgularken, diğerleri ise fiyatların düşürülmesinin önemli olduğunu dile getiriyor.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ise durumdan şikayetçi. Fiyatların yüksek olması nedeniyle alışveriş yaparken zorlandıklarını belirtenlerin sayısı giderek artıyor. Bununla birlikte, bazıları ise pazar yerinin temizliği ve düzeni konusunda memnuniyetlerini dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER