© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdarespor’un Yüksek İrtifa Hazırlığı: Erzurum Kampı Start Aldı!

Bayburt Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 2. Etap çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü yönetimindeki kamp, eksik mevkilere yapılacak transferlerle güçlendirilecek.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt Özel İdarespor, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Erzurum'da 2. Etap kamp çalışmalarına başladı. Bayburt'taki 1. Etap çalışmalarını tamamlayan takım, Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü yönetiminde Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 10 gün boyunca yoğun bir antrenman programı uygulayacak.

Takımın Erzurum kampında, sezon öncesi eksik görülen mevkilere yönelik transfer çalışmaları da hız kesmeden devam edecek. 3. Etap kamp çalışmaları için tekrar Bayburt’a dönecek olan Bayburt Özel İdarespor, yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarını tamamlamayı hedefliyor. Uzunköprü, kampın takımın fiziksel ve taktiksel gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Erzurum’daki kampın ardından Bayburt’a dönecek olan takım, yeni transferlerle güçlenerek ligde iddialı bir başlangıç yapmayı planlıyor. Bayburt Özel İdarespor, geçtiğimiz sezonun tecrübelerini bu kamp sürecinde değerlendirerek, 3. Lig'de üst sıraları zorlamayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER