© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdarespor’da Kadro Güçleniyor: 3 Yeni Transfer Daha!

Bayburt Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, Gümüşhanespor, Malatya Arguvanspor ve İstanbul Taçspor’dan transfer ettiği 3 oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi. Erzurum'da yapılacak 3. etap kamp çalışmalarına bu yeni isimlerle başlayacak.

2024-2025 sezonu öncesinde TFF 3. Lig 3. Grup'ta Bayburt'u temsil eden Bayburt Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik ekip ve transfer komitesi, takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere yönelik çalışmalarına hız verirken, kadroya 3 yeni isim daha katıldı.

Dış transferde Gümüşhanespor'dan kaleci Erdoğan Açar, Malatya Arguvanspor'dan orta saha oyuncusu Yağız Rüştü Aktaş ve İstanbul Taçspor'dan stoper Yasin Ayan ile sözleşme imzalayan Bayburt Özel İdarespor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Bu transferlerin yanı sıra, iç transferde Köksal Ayaydın, Burak Karabacak, Murat Sarıgül ve Eşref Bayansal ile de sözleşme yenileyen takım, mevcut kadrosunu koruma altına aldı.

Takımın 3. etap kamp çalışmaları Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yeni transferlerle beraber eksik mevkilere yönelik çalışmalar devam ederken, Bayburt Özel İdarespor, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER