© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdarespor, Hazırlık Maçlarında Beklenen Çıkışı Yapamadı: Pazarspor Karşısında Yine Mağlubiyet

Bayburt Özel İdarespor, Erzurum’daki kampında çıktığı ikinci hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremedi. Pazarspor’a 1-0 mağlup olan takım, lig öncesi son hazırlıklarını Bayburt’ta sürdürecek.

Bayburt Özel İdarespor, bu sezonki kamp çalışmalarına oldukça sorunsuz başladı. Bayburt'ta ilk hazırlıklarını tamamlayan takım, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarına devam ediyor. Ancak, sahada alınan sonuçlar kampın ilk iki maçında beklentileri karşılamadı.

Temsilcimiz, 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edeceği rakiplerinden Pazarspor ile ikinci hazırlık maçını oynadı. Maç, Bayburt Özel İdarespor'un 1-0 mağlubiyetiyle sona erdi. İlk hazırlık maçında Akçabat Sebatspor'a da aynı skorla mağlup olan Bayburt Özel İdarespor, üst üste iki yenilgi alarak sezon öncesi sinyalleri iyi veremedi.

Takımın Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, hazırlık sürecinde oyuncularını hem fiziksel hem de taktiksel olarak lige hazırlıyor. Günde çift antrenmanla yoğun bir tempoda çalışan Bayburt Özel İdarespor, hazırlıklarını önümüzdeki haftadan itibaren kendi sahasında sürdürecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER