© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdarespor, Hazırlık Maçında Erbaaspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bayburt Özel İdarespor, 2. Lig ekibi Erbaaspor ile oynadığı dördüncü hazırlık maçından 1-1'lik skorla ayrıldı. Erzurum Yüksek İrtifa Kampı’nda çalışmalarını sürdüren takım, lige hazır bir görüntü çizdi. Bayburt ekibi, 7 Eylül'de Çorluspor ile sezonun ilk maçına çıkacak.

Bayburt Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde gerçekleştirilen kampta, dördüncü hazırlık maçında 2. Lig ekibi Erbaaspor ile karşı karşıya gelen Bayburt Özel İdarespor, 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuç, takımın güçlü rakibi karşısında gösterdiği performansla lige daha hazır olduğunu gösterdi.

Bayburt Özel İdarespor, hazırlık maçlarına daha önce 3. Lig ekiplerinden Akçabat Sebatspor ve Pazarspor’a karşı oynadığı maçlarla başlamış, her iki karşılaşmayı da 1-0’lık skorlarla kaybetmişti. Üçüncü hazırlık maçını ise yine 3. Lig ekibi İnegöl Kafkasspor ile oynayan Bayburt ekibi, bu karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmayı başarmıştı.

Bugünkü karşılaşmada, Erbaaspor ile 1-1 berabere kalan Bayburt Özel İdarespor, özellikle defans hattında daha sağlam bir duruş sergiledi. Maç boyunca rakibine üstünlük kurmaya çalışan takım, Erbaaspor gibi üst ligden bir rakip karşısında sergilediği mücadeleyle dikkat çekti.

Erzurum’daki kampını 20 Ağustos 2024 Salı günü (yarın) tamamlayacak olan Bayburt Özel İdarespor, üç günlük iznin ardından 23 Ağustos 2024 Cuma günü Gençosman Stadyumu’nda yeniden toplanarak çalışmalarına devam edecek. Cuma günü saat 17.00’de yapılacak olan antrenmanda, takım bir araya gelerek sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürecek.

Bayburt Özel İdarespor, 7 Eylül 2024 tarihinde sezonun ilk maçında Çorluspor'u evinde ağırlayarak, lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Taraftarlar, yeni sezonda takımlarından başarılı bir performans bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER