© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman Stadyumu'nda 3. Etap Çalışmalarına Başladı: Çift Antrenmanla Yoğun Tempoda Sezona Hazırlanıyor

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor, Erzurum'daki kampın ardından 3. etap çalışmalarına Gençosman Stadyumu'nda başladı. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü yönetiminde takım, yoğun tempoda günde çift antrenman yaparak sezona hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Bayburt Özel İdarespor, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Erzurum Yüksek İrtifa Merkezi’nde gerçekleştirdiği 2. etap çalışmalarını tamamlayan ve oyuncularına 3 günlük izin veren Bayburt temsilcisi, 3. etap çalışmalarına dün itibarıyla Gençosman Stadyumu’nda başladı.

Gençosman Stadyumu’nun mükemmel zemininde ilk idmanını gerçekleştiren takımda, oyuncuların ve teknik ekibin morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ve ekibi nezaretinde yapılan antrenmanlar, günde çift idman şeklinde yoğun bir tempoda devam edecek.

Erzurum kampında çeşitli hazırlık maçları oynayan Bayburt Özel İdarespor, 3. Lig ekiplerinden Akçabat Sebatspor ve Pazarspor’a 1-0’lık skorlarla yenilmiş, İnegöl Kafkasspor’u ise 1-0 mağlup etmişti. Son olarak 2. Lig ekibi Erbaaspor ile karşılaşan takım, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak lige hazır bir görüntü sergiledi.

Bayburt Özel İdarespor, sezonun ilk maçında 7 Eylül 2024 tarihinde Çorluspor'u Gençosman Stadyumu’nda ağırlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER