© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Özel İdare Spor'a Maç Öncesi Emniyetten Moral Desteği

Bayburt Özel İdare Spor, 19 Ekim 2024'teki Ayvalıkgücü Belediye Spor maçı öncesi son antrenmanını yaptı; antrenmana katılan Bayburt İl Emniyet Müdürü Barış Erkol, takıma destek vererek başarı diledi.

2024-2025 futbol sezonunda Nesine3 Lig'de mücadele eden Bayburt Özel İdare Spor, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14:30'da Ayvalıkgücü Belediye Spor ile karşılaşacak. Takım, bu önemli maç öncesinde son antrenmanını Merkez Sentetik saha da gerçekleştirdi. Antrenmanı izlemeye gelen Bayburt İl Emniyet Müdürü Barış Erkol ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Tecim, oyunculara moral vermek amacıyla tatlı ikramında bulundu.

İl Emniyet Müdürü Barış Erkol, Bayburt Özel İdare Spor'un hem sportif başarılarını hem de ilimizin tanıtımında oynadığı rolü önemine vurgu yaparak, “Sizleri her zaman desteklemek için buradayız. Bu hafta sonu oynayacağınız Ayvalıkgücü Belediye Spor maçından puanlarla dönmenizi bekliyoruz. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Takım, emniyet yetkililerinin moral desteği ile maç için motivasyonunu artırdı. Bayburt Özel İdare Spor’un alacağı puanlar, hem ligdeki durumu hem de ilimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER