© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Sağlık Alanında Önemli Müjdeler Verdi!

Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Bayburt Devlet Hastanesi'ndeki doktor eksikliklerinin tamamlandığını ve yeni projelerin müjdesini verdi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in katılımıyla gerçekleşen Bayburt halk toplantısında, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, sağlık alanında önemli açıklamalarda bulundu. Ateş, Bayburt Devlet Hastanesi'ndeki doktor eksikliklerinin büyük oranda giderildiğini belirterek, "Artık kanser teşhisi konulan hastalarımız şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak, tedavilerini kendi hastanemizde görebilecekler," dedi.

Ayrıca hipoterapi olarak bilinen atlı tedavi yöntemi için çalışmaların başladığını açıklayan Ateş, "Bu nadir tedavi yöntemi artık Bayburt'ta da uygulanacak. Hipoterapi kliniklerini kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız," ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ateş, 2025 yılının ilk aylarında hizmete açılması planlanan yeni Fizik Tedavi Hastanesi'nin devam ettiğini belirterek, "Hastanemiz tamamlandığında fizik tedavi hizmetlerini de Bayburt'ta alabileceksiniz," müjdesini verdi. Ateş, ayrıca Bayburt Devlet Hastanesi'nin kapalı otoparkının şu an aktif olmadığını ancak çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede hizmete açılacağını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER