© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt-Demirözü Yolunda Korkunç Kaza: Araçlar Hurdaya Döndü, 5 Yaralı Var!

Bayburt-Demirözü yolunda meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı, 5 kişi yaralandı. Yaralılar Bayburt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bir yaralının durumu ciddiyetini koruyor.

Bayburt-Demirözü yolunda saat 14.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 69 AAJ 383 plakalı araç ile 69 AR 537 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın da ön kısmı hurdaya dönerken, araçlarda bulunan Yılmaz S., Köksal K., Selahattin Y., Samet K. ve Mehmet Ali K. isimli vatandaşlar yaralandı.

Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine AFAD, Jandarma, İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralılar Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ciddiyeti nedeniyle Erzurum’a sevk edildiği, diğer yaralıların tedavilerinin ise Bayburt Devlet Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi.

Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, kazazedelerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisi verildi. Kazaya karışan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesiyle trafik akışı normale döndü.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER