© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Atlı Spor Kulübü, 1. Lige Yükselmenin Coşkusunu Yaşadı

Bayburt Atlı Spor Kulübü, Atlı Cirit 2024 sezonunda gösterdiği üstün performansla Erzincan, Uşak ve Erzurum kulüplerini eleyerek 1. lige yükseldi. Şampiyonluk kutlaması coşkuyla gerçekleştirildi. Kulüp, yeni ligde başarı hedefliyor.

Bayburt Atlı Spor Kulübü, Atlı Cirit 2024 sezonunda sergilediği etkileyici performansla 1. lige yükselmenin gururunu yaşıyor. Erzincan, Uşak ve Erzurum Atlı Spor Kulüplerini eleyerek 1. lige çıkmayı başaran Bayburt ekibi, bu büyük başarıyı düzenlenen coşkulu bir kutlamayla taçlandırdı.

Kulüp üyeleri, sporcular ve Bayburt halkının katılımıyla gerçekleşen şampiyonluk kutlamasında, yeni sezonda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele edileceği vurgulandı. Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı, yaptığı konuşmada, takımın bu büyük başarıyı elde etmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, 1. ligde de aynı başarıyı sürdürmek için çalışacaklarını belirtti.

Şampiyonluk kutlamasında, cirit sporuna gönül verenler bir araya gelerek, takımın başarısını kutladı. Bayburt Atlı Spor Kulübü’nün 1. ligdeki performansı merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER