© Bayburt Haber 2007 - 2024

Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne Yeni Poliklinikler Açıldı

Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde önemli bir yenilik gerçekleştirildi.

Merkezin ikinci katına eklenen 3 yeni ünit odasıyla birlikte poliklinikler hizmete açıldı. Böylece, merkezde verilen hizmetlerin kapasitesi artırılmış oldu. Bayburt Milletvekili Orhan Ateş'in yaptığı açıklamaya göre, merkezde 15 diş hekimi ve bir ağız ve çene cerrahı uzmanı görev yapıyor. Günlük ortalama 350 hasta - MHRS ve ayaktan - tedavi görüyor.

Ateş, konuşmasında şu detaylara yer verdi: "Bayburt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin 2’nci katına 3 ünit odası daha eklenerek, polikliniklerimiz hizmete açılmıştır. 15 diş hekimi, bir ağız ve çene cerrahı uzmanımızla hizmet veriyoruz. Günlük ortalama - MHRS ve ayaktan - 350 hasta bakıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 20 hastaya 50’ye yakın implant koyuldu. MHRS bekleme oranımız artık 5 güne kadar düştü. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

Merkezde gerçekleştirilen yenilikler ve sağlanan hizmetler, bölge halkının ağız ve diş sağlığı konusundaki ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap verilmesini sağlıyor. Bu gelişmeler, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak vatandaşların memnuniyetini yükseltmeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER