© Bayburt Haber 2007 - 2024

BAY-GÜ-KAB Olağan Meclis Toplantısı, Bayburt'ta Gerçekleşti

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (BAY-GÜ-KAB) Olağan Meclis Toplantısı, Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden BAY-GÜ-KAB Başkanı ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, birlik faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas'ın divan başkanlığını üstlendiği BAY-GÜ-KAB Olağan Meclis Toplantısı'nda gündemdeki maddeler görüşüldü ve karara bağlandı. Başkan Pekmezci, birlik üyelerini toplantı sonrasında Bamsı Beyrek Seyir Terası'nda ağırlayarak samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulundu.

BAY-GÜ-KAB Başkanı Pekmezci, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, birlik faaliyetlerinin yanı sıra katı atık yönetimi konusundaki ilerlemeleri değerlendirdi. Toplantıda alınan kararlar ve birlikte ele alınan konuların önemine vurgu yaparak, birliğin bölgedeki etkili çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Bu olağan meclis toplantısının, bölgesel katı atık yönetimi konusunda paydaşların bir araya gelip çözüm yollarını değerlendirdiği bir platform olduğu ifade edildi. Taraflar arasında etkili iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan toplantı, bölgedeki çevresel konuların ele alınmasına ve çözüm yollarının araştırılmasına zemin hazırladı.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER