Bayburt AK Parti Gençlik Kolları’ndan Hem 23 Nisan Coşkusu Hem Farkındalık
GÜNDEMAK Parti Bayburt Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda köy çocuklarıyla bir araya geldi. Etkinliklerde Filistinli çocuklar dualarla anıldı, el baskısıyla Filistin ve Türk bayrakları yapıldı. Çocuklara çeşitli hediyeler verilerek bayram sevinci yaşatıldı.
AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bayram sevincini köylerdeki çocuklarla paylaşmak isteyen gençlik kolları üyeleri, köyleri ziyaret ederek çocuklara özel bir gün yaşattı. Etkinlik kapsamında miniklerle birlikte el baskısı tekniğiyle Türk ve Filistin bayrakları oluşturuldu.
Programda, özellikle Filistin’de hayatını kaybeden masum çocuklar dualarla anıldı. AK Gençlik üyeleri, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak hem moral verdi hem de bayram coşkusunu daha da pekiştirdi.
İlginizi Çekebilir